in

TAMADUITOAREA MARUSIA

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

“Ea deține la ora aceasta un adevărat nomenclator de persoane cu capacități extra-senzationale și vizionare în urma ultimului experiment magic care a fost efectuat cu celebra clarvăzătoare Marusia

Pe această femeie se poate conta, iar previziunile ei, făcute la zeci de oameni sau adeverit sută la sută. La domiciliul ei ajunge multă lume din țară și peste hotare și uimește prin exactitate nu numai istoria ocultismului, ci și istoria religiilor. Nu se va referi la prejudecățile care mai există în legătură cu viziunile și vizionari.

Unii dintre noi le neaga, alții le respectă la o analiză atentă dintre fenomen și evenimentul cuprins în concretețea lui vor fi șocați în primul rând de capacitatea unor persoane, ca Marusia de a vedea în viitorul apropiat, soarta unor oamenii, gloria, decăderea succesul sau eșecul.
Așa cum Marusia ia văzut în destin ofițerului de marină din Galați, că se va îneca pe vapor și fapta s-a adeverit, sa nu uitam de vindecarea medicului internist din Bacău la un pas de moarte, Marusia l-a salvat sau sa luăm cazul profesoarei din Oradea, Melania, de 34 ani avea cununiile legate, iar Marusia i le-a dezlegat.

Totodată, oameni de afaceri falimentați cărora Marusia le-a redat afacerea pe picioare și multe alte cazuri rezolvate de domnia sa.

Pentru a avea informații suplimentare despre capacitățile Marusiei și ce poate ea să facă, veți vedea emisiuniea realizata sau cu Ioan Țugui, omul de știință în paranormale, psihologie, parapsihologie, entități si enigme.”

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZIONARA SI TAMADUITOAREA DIANA

CLARVAZATOAREA SI TAMADUITOAREA ALINA