in

CELEBRA CLARVAZATOARE VRAJITOARE RAHELA

Clarvazatoarea Rahela a fost inzestrata de Dumnezeu pentru a ajuta oamenii.

Rahela, este singura tamaduitoare din lume ce detine cartea magiei albe ce contine cele mai puternice descantece, pentru dragoste, noroc, sanatate si dezlegari de farmece, vraji si blesteme. Tamaduitoarea Rahela, singura cu adevarat acceptata de biserica pentru a dezleaga oamenii de farmece si blesteme, fiind studiata inca din copilarie de marele om de stiinta Ion Tugui, uimeste lumea prin exactitatea clarviziunii.

Apelati cu toata increderea si oferiti-va sansa unui destin si viitor mai bun.
DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

La varsta de 6 ani, a fost protagonista unei intamplari care i-a ingrozit pe toti cei care se aflau de fata. Exact de ziua ei, Rahelei i s-a facut rau, fiind bolnava de inima, aceasta a cazut, iar medicul chemat la fata locului nu a putut decat sa constate decesul. Dupa ce au trecut cele 3 zile de priveghi, corpul neinsufletit a fost condus spre biserica unde urma sa aiba loc slujba. In timpul slujbei oficiate de preoti, sub ochii ingroziti ai celor prezenti, fetita (Rahela), s-a ridicat din cosciug si a inceput sa vorbeasca.

Alaturi de familia fetitei se afla marele om de stiinta Ion Tugui, doctor in parapsihologie si fenomene paranormale, fiind de asemenea un bun prieten de familie, care anterior o studiase si atestase pe mama Rahelei, o celebra tamaduitoare din zona Ploiestiului. Mai tarziu, cand lucrurile s-au linistit, copila a inceput sa povesteasca cum a adormit si a visat un mos cu barba stufoasa si lunga, care-i spunea un descantec tragand-o de maini. In momentul in care batranul o biciuia cu o cravata lunga, alba, ii spunea sa se trezeasca pentru ca are misiunea de a ajuta si salva oamenii de forta raului, prin darul tamaduirii si al prezicerii. Darul l-a primit si cu ajutorul bisericii cu scopul de a rupe bletemele venite asupra oamenilor, si sa-i salveze de rau asa cum si ea a fost salvata de la moarte.

In prima faza, Rahela vizioneaza destinul omului, iar ulterior decide daca sta sau nu in puterea ei sa intervina. Aceasta precizeaza inca de la inceput:

„Daca este lasat de la Dumnezeu sa ti se intample necazul pentru care m-ai contactat, nu intervin, nimeni nu poate sa ti-l schimbe decat Dumnezeu. Dar daca este un rau de natura diavoleasca, cum sunt vrajile si blestemele , eu iti garantez ca te ajut!”

Prezicatoarea nu este nici vrajitoare, nici ghicitoare, ci lucreaza cu magia alba, stapânind modalitatea de a manipula energiile negative care ne înconjoara, de a neutraliza problemele cauzate de formele malefice, pe care le puteti avea la un moment dat, cauzate de persoane care va vor raul, dar si în scopul de a va îndeplini anumite dorinte. Daca simtiti ca traseul vietii vi s-a schimbat în rau, daca aveti probleme în dragoste, afaceri, alcoolism, depresii, daca nu aveti spor,noroc, nu aveti armonie în familie iar necazurile se tin lant, sunt semnele unei lucraturi diavolesti, Rahela va poate face preziceri telefonic pe baza datei de nasteri si a numelui, indiferent de locul in care va aflati. Cercetati-va adancul inimi si constiinta, si nu lasati raul sa va intunece viata.

Apelati cu toata increderea si oferiti-va sansa unui destin si viitor mai bun.
DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CLARVAZATOAREA ORIANA

TAMADUITOAREA RALUCA