Ce este etarot?|Contact|etarot.ro

Termeni si conditii de utilizare a serviciilor oferite de ETAROT.RO


A. Serviciile ezoterice furnizate de Etarot.ro ("furnizorul") pot fi utilizate prin apelarea numerelor cu tarif special promovate pe pagina de internet sau pe alte mijloace promoţionale. Tariful apelurilor este afişat de către furnizorul de servicii cu suprataxa.


B. Odată cu utilizarea serviciilor, uilizatorul de servicii (“utilizatorul”) îşi asumă achitarea acestora. Costurile serviciilor vor fi prezente în factura telefonică a utilizatorului şi colectate de furnizorul de servicii telefonice. Utilizatorul ia la cunoştinţă faptul că, în cazul neachitării în timp a facturii telefonice, atrage dupa sine excluderea accesului la serviciile telefonice.

C. Serviciul. Apeland la numarul cu suprataxa vei intra in contact cu unul dintre specialistii nostri. Se pot face previziuni cu ajutorul cartilor de tarot precum si servicii de astrologie, astrograme etc.


D. Costul apelului

Serviciile pot fi utilizate prin apelarea numerelor cu tarif special.

 0903 760 732 1,8 Euro/minTVA inclus


F. Utilizatorul este de acord ca Furnizorul sa foloseasca convorbirile inregistrate:

- in orice forma – permitand transmisia prin reluare – inregistrare
- dreptul la publicitate
- dreptul la copiere
- dreptul de a extinde (chiar si pentru promovare)
- dreptul la orice modalitate fara restrangeri

Utilizatorul are dreptul sa foloseasca inregistrarile in interes comercial. Veniturile din aceste cazuri sunt ale Furnizorului de sercivii. Utilizatorul nu are drepturi la aceste venituri sau profituri.

G. Furnizorul de servicii nu îşi asumă sub nicio formă responsabilitatea privind conţinutul afirmaţiilor, constatările, sfaturile sau alte informaţii făcute de astrologi privitoare la viitorul sau personalitatea utilizatorului. Utilizatorul va folosi informaţiile astfel obţinute după propriul plac, pe propria răspundere.


H. Desi Furnizorul de Servicii incredinteaza expertii cu completarea serviciilor, Furnizorul de Servicii nu monitorizeaza/ si sau verifica informatiile date pe timpul utilizarii serviciului. Furnizorul de Servicii nu isi asuma responsabilitatea asupra originalitatii, preciziei, securitatii, asigurarii, calitatatii, legalitatii continutului.


I. Serviciul poate fi utilizat doar de persoanele majore cu varsta implinita de 18 ani, care conform legislatiei pot sa incheie contracte.


J. Este responsabilitatea Utilizatorului de a alege expertul si de a hotari daca expertul are sau nu calificarea, capacitatea sau experienta necesara.


K. In cazul in care expertul ales este ocupat in momentul apelarii – pentru eficienta apelului – Furnizorul de servicii va conecta clientul la un expert liber.


L. Furnizorul de servcii nu garanteaza ca expertul ales de client este capabil sa dea toate informatiile si sfaturile necesare cerute de client.


M. Expertii nu sunt angajatii Furnizorului de servicii


N. Doar Clientul si Expertul sunt responsabili de convorbire si comunicare. Faptul ca clientul se bazeaza pe sfatul si informatiile date de expert, este decizia clientului. Furnizorul de servicii nu este responsabil pentru informatiile pe care clientul le primeste.


O. Informatii referitor de finante

Clientul nu poate sa ceara – nici direct nici in scris – sfaturi referitor la investitii, la cumparea si vanzarea actiunilor, la analizarea si evaluarea lor.


P. Informatii referitor de sanatate


Q.Informatiile referitor de sanatate date de experti sunt doar informatii generale cu scop de educatie. Furnizorul de servicii nu se ocupa de servicii de spitalizare, sanatate sau medicale. Expertii nu pot sa diagnostice o boala, sa dea tratament sau sa prescrie medicamente. Clientul este de acord sa nu ceara nici unul dintre serviciile enumerate de la experti. In cazul unei boli serioase va rugam consultati un medic specializat.


S. Furnizorul de servicii va asigura disponibilitatea numărului de relaţii cu publicul, cu tarif normal 24 ore din zi, 7 zile pe săptămână. La acest număr nu puteţi beneficia de serviciile de astrologie. Acest număr este destinat exclusiv întrebărilor sau eventualelor reclamaţii privind serviciile furnizate.


T. Furnizorul de servicii îşi asumă dreptul de a suspenda sau anula oricând serviciile în cauză.


U.Conditiile pot fi modificate de catre Furnizor care este obligat sa le faca accesibile clientilor.