Ce este etarot?|Contact|etarot.ro

Tarotul poate iti arata viitorul, poate nu! Poate iti da un sfat, poate nu! Cert este ca aceasta etalare cu o carte poate fi vazuta si ca o oglinda in care tu te vezi si te intrebi care este locul tau in acest moment!

Tarotul iti ofera raspunsul la toate intrebarile si incertitudinile tale si te ghideaza spre succes si sanatate, dar si spre indeplinirea viselor si aspiratiilor tale.

În mod tradițional, Tarotul este un pachet de 78 de cărți, folosit pentru a găsi răspunsuri sau a căuta sfaturi prin accesarea intuiției din subconștientul nostru. Prin studierea cărților de Tarot intrăm în contact cu acea parte a minții noastre pe care în mod obișnuit tindem să o ignorăm.

Cele 78 de cărți din Tarot sunt împărțite în Arcane Majore și Arcane Minore. Arcanele Majore constau din 22 de cărți, ce reprezintă drumul străbătut de Nebun în căutarea Iluminării sale. Cele 56 de cărți rămase reprezintă Arcanele Minore și sunt împărțite în patru grupe, la fel ca și cărțile de joc moderne. Fiecare corespunde unuia din cele patru elemente: Focul, Aerul, Pământul și Apa.